Minden hiányzó bevétel gátolja az előre lépést. Segítünk a jogos követelések rendezésében, így ügyfeleinknek nem kell a fő profiljuktól idegen ügyekkel bajlódniuk.

Vállaljuk ügyfeleink kintlévőségeinek behajtását, illetve teljes körű képviseletet a behajtási eljárás során (ügyvédi felszólító levél kiküldése; egyezségek megkötése; fizetési meghagyásos eljárás megindítása, akár tömeges ügybeadással is; képviselet peres eljárásokban; végrehajtási eljárás megindítása és nyomon követése).

A jogi folyamat során irodánk saját informatikai rendszerén keresztül elektronikusan is tárolja, és rögzíti a követelés érvényesítése során felmerült információkat és adatokat, elősegítve ezzel a teljesebb adminisztrációt.

Irodánk követeléskezelési tevékenységét tömeges ügykezelés keretében is ellátja azon ügyfeleink számára, akik követelésvásárlással vagy tartósan jelentős állományú kinnlevősége kezelésében veszik igénybe segítségünket: egyszerre akár több ezer végrehajtási eljárás hatékony és gyors lebonyolítását is vállaljuk.